GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: O-8461 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
ODDAMO:
V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora (O-8461)
  
 
foto
.V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora. .V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora.
950 €

2.6/5 (št. ocen: 20)

Prosimo omogočite piškotke za družbena omrežja! Kliknite tukaj.
Opis nepremičnine

V celoti prenovljeni trije apartmaji v staromeščanski vili Winter se nahajajo na mirni in atraktivni lokaciji na Cankarjevi ulici 33, v bližini mestnega parka, pod vznožjem mestnega hriba Piramida. Primerni so tako za družine, poslovneže ter skupine ljudi, ki si želijo udobnega bivanja v neposredni bližini mestnega središča.
Vsi apartmaji so opremljeni z novimi kuhinjskimi aparati in vso opremo, ki je potrebna za ugodno bivanje. V kletnih prostorih je skupna pralnica in sušilnica. Trenutno je v procesu urejanja in bo kmalu na voljo tudi družabni prostor z biljardno mizo, s sedežno garnituro in LCD-televizorjem ter vinsko vitrino, kjer bo na voljo proti plačilu pestra vinska ponudba domačih in tujih vin.
Vsakemu apartmaju pripada po en parkirni prostor.
Apartma Paulina se nahaja v zgornjem, mansardnem delu vile na 130 m2 in zajema tri sobe s petimi ležišči, večji dnevni prostor s kuhinjo in jedilno mizo ter dve večji kopalnici s sanitarijami.
Apartma Prima, ki se razprostira na 125 m2 v prvem nadstropju, v osrčju stare vile, vsebuje tri ločene spalnice z eno veliko dvojno posteljo, sobo z dvema ločenima ležiščema in eno sobo z enojnim ležiščem. Tu so še jedilni prostor, kuhinja, velik dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro, ki ponuja dve dodatni ležišči, ter dvoje sanitarij in kopalnica s tušem.
Apartma Paula v pritličju zgradbe z razsežnostjo 110 m2 omogoča bivanje do osem oseb v dveh spalnicah s po tremi ležišči, dvema velikima dvojnima posteljama in eno enojno posteljo. Apartma ima ločen jedilni prostor s kuhinjo, velik dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro, ki ponuja dve dodatni ležišči, ter dve kopalnici s tušem in dvoje dodatnih ločenih sanitarij.
Mesečna najemnina za posamezni apartma (5-6 oseb) znaša od 950€ do 1.150€ (8,5€/m2) in ne vključuje mesečnih obratovalnih stroškov. V ceno je vključen en parkirni prostor. Po predhodnem dogovoru je možnost organiziranja čiščenja ter menjava posteljnine in brisač.
Priključki

 elektrika
 CK-plin
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 kanalizacija
 parkirno mesto
 domofon
 dvigalo
 balkon
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
V celoti prenovljeni apartmaji v staromeščanski vili Winter v centru Maribora (O-8461)

lokacija:  Maribor-Center
cena:  950 €
površina:  120 m2
parcela:  /
nadstropje:  P+1+M
leto gradnje:  1893
leto obnove:  /

Za več informacij pokličite:
031/523-548
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.