PRODAMO stanovanja, hiše, vikende, gradbene parcele, poslovne prostore in druge nepremičnine v Mariboru in bližnji okolici. Trenutno je v ponudbi 94 nepremičnin. Prepričani smo, da je med njimi tudi vaša nova nepremičnina.

Vse nepremičnine - (oznaka: prodamo) - 94

razvrsti po :   datumu   ceni   lokaciji   tipu neprem.
 1. (P-7940)

  Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah

  15
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah.

  2.4/5 (št. ocen: 20)

  475.000 €  
  • 5
  • 12
   
 2. (P-8579)

  Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu

  7
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu.

  0.0/5 (št. ocen: 0)

  65.000 €  (160,10 €/m2)
  • 1
  • 1
   
 3. (P-8573)

  UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju

  10
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju.

  0.0/5 (št. ocen: 0)

  106.000 €  
   
 4. (P-8572)

  Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem

  13
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem.

  4.5/5 (št. ocen: 2)

  150.000 €  (1.966 €/m2)
  • 1
  • 2
   
 5. (P-8441)

  Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač

  30
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač.

  2.7/5 (št. ocen: 10)

  90.000 €  
  • 1
  • 5
   
 6. (P-8537)

  Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih

  7
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih.

  3.5/5 (št. ocen: 2)

  45.000 €  
  • 1
  • 2
   
 7. (P-8571)
   >  > 

  Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste

  5
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih. .Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste.

  0.0/5 (št. ocen: 0)

  1.097.600 €  (159,40 €/m2)
   
 8. (P-7936)

  Gradbena parcela z lesenim vikendom na sončni razgledni legi v Dobrenju

  10
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih. .Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste. .Gradbena parcela z lesenim vikendom na sončni razgledni legi v Dobrenju.

  2.0/5 (št. ocen: 6)

  45.000 €  
   
 9. (P-8553)

  Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni

  12
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih. .Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste. .Gradbena parcela z lesenim vikendom na sončni razgledni legi v Dobrenju. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni.

  2.6/5 (št. ocen: 7)

  77.000 €  
  • 1
  • 2
   
 10. (P-8242)

  2-sobno stanovanje (57,10 m2) v večstanovanjski hiši v Kamnici prodamo

  7
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih. .Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste. .Gradbena parcela z lesenim vikendom na sončni razgledni legi v Dobrenju. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .2-sobno stanovanje (57,10 m2) v večstanovanjski hiši v Kamnici prodamo.

  2.7/5 (št. ocen: 38)

  19.999 €  (350 €/m2)
  • 2
   
 11. (P-8567)

  Večnamenski poslovni prostor TPC City

  2
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih. .Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste. .Gradbena parcela z lesenim vikendom na sončni razgledni legi v Dobrenju. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .2-sobno stanovanje (57,10 m2) v večstanovanjski hiši v Kamnici prodamo. .Večnamenski poslovni prostor TPC City.

  3.3/5 (št. ocen: 4)

  70.000 €  
   
 12. (P-8564)

  Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom

  2
  .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Vogalna parcela v mirni ulici v Miklavžu. .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Opremljeno atrijsko stanovanje s parkirnim mestom pod Pohorjem. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Pritlična hiša-dvojček, potrebna celovite obnove, na Studencih. .Gradbeno zemljišče v industrijski coni, neposredna bližina Tržaške ceste. .Gradbena parcela z lesenim vikendom na sončni razgledni legi v Dobrenju. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .2-sobno stanovanje (57,10 m2) v večstanovanjski hiši v Kamnici prodamo. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom.

  1.0/5 (št. ocen: 1)

  749.900 €