PRODAMO stanovanja, hiše, vikende, gradbene parcele, poslovne prostore in druge nepremičnine v Mariboru in bližnji okolici. Trenutno je v ponudbi 94 nepremičnin. Prepričani smo, da je med njimi tudi vaša nova nepremičnina.

Vse nepremičnine - (tip: poslovni prostori) - 18

razvrsti po :   datumu   ceni   lokaciji   tipu neprem.
 1. (P-8573)

  UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju

  10
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju.

  0.0/5 (št. ocen: 0)

  106.000 €  
   
 2. (P-8567)

  Večnamenski poslovni prostor TPC City

  2
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City.

  3.3/5 (št. ocen: 4)

  70.000 €  
   
 3. (P-8564)

  Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom

  2
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom.

  1.0/5 (št. ocen: 1)

  749.900 €  
   
 4. (P-8562)

  Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi

  6
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi.

  1.0/5 (št. ocen: 1)

  179.900 €  
   
 5. (P-8563)

  Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski)

  8
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski).

  4.0/5 (št. ocen: 2)

  18.000 €  
   
 6. (P-8494)

  Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti

  7
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti.

  2.7/5 (št. ocen: 3)

  20.000 €  
   
 7. (P-8515)

  Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici

  9
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti. .Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici.

  3.0/5 (št. ocen: 2)

  38.000 €  
   
 8. (P-8541)

  Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku

  7
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti. .Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici. .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku.

  1.7/5 (št. ocen: 3)

  19.500 €  
   
 9. (P-8500)

  Prodamo večnamenski lokal v TPC City

  7
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti. .Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici. .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City.

  3.2/5 (št. ocen: 6)

  142.950 €  
   
 10. (P-8418)

  Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi

  31
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti. .Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici. .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi.

  2.4/5 (št. ocen: 13)

  180.000 €  
  • 1
  • 5
   
 11. (P-8277)

  Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru

  6
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti. .Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici. .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru.

  2.2/5 (št. ocen: 18)

  79.000 €  
   
 12. (P-8279)

  Trgovski center pri Zgornji Kungoti

  9
  .UGODNO - ulični lokal s parkiriščem na Pobrežju. .Večnamenski poslovni prostor TPC City. .Pisarne v centru mesta, zasedene z najemnikom. .Večnamenski poslovni prostor v centru mesta (173,4 m2), velik pretok ljudi. .Manjši poslovni prostor v centru mesta (večnamenski). .Manjši ulični lokal za storitvene dejavnosti ob Radvanjski cesti. .Gostinski lokal v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v Slov. Bistrici. .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti.

  2.5/5 (št. ocen: 27)

  150.000 €