PRODAMO stanovanja, hiše, vikende, gradbene parcele, poslovne prostore in druge nepremičnine v Mariboru in bližnji okolici. Trenutno je v ponudbi 94 nepremičnin. Prepričani smo, da je med njimi tudi vaša nova nepremičnina.

Vse nepremičnine - (tip: poslovni prostori) - 14

razvrsti po :   datumu   ceni   lokaciji   tipu neprem.
 1. (P-8541)

  Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku

  7
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku.

  0.0/5 (št. ocen: 0)

  19.500 €  
   
 2. -12,8%
  (P-8056)

  Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta

  18
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta.

  2.7/5 (št. ocen: 27)

  109.000 €  
  • 1
   
 3. (P-8500)

  Prodamo večnamenski lokal v TPC City

  7
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City.

  3.2/5 (št. ocen: 6)

  142.950 €  
   
 4. (P-8418)

  Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi

  31
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi.

  2.4/5 (št. ocen: 13)

  198.000 €  
  • 1
  • 5
   
 5. (P-8277)

  Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru

  6
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru.

  2.0/5 (št. ocen: 16)

  79.000 €  
   
 6. (P-8279)

  Trgovski center pri Zgornji Kungoti

  9
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti.

  2.4/5 (št. ocen: 26)

  150.000 €  
   
 7. (P-8347)

  Poslovni prostor-večnamenski

  14
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti. .Poslovni prostor-večnamenski.

  2.0/5 (št. ocen: 11)

  89.000 €  
   
 8. (P-8349)

  Večnamenski poslovni prostor - gostinski lokal

  18
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti. .Poslovni prostor-večnamenski. .Večnamenski poslovni prostor - gostinski lokal.

  2.1/5 (št. ocen: 11)

  110.900 €  
   
 9. (P-8348)

  Poslovni prostor - gostinski lokal

  18
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti. .Poslovni prostor-večnamenski. .Večnamenski poslovni prostor - gostinski lokal. .Poslovni prostor - gostinski lokal.

  2.5/5 (št. ocen: 11)

  110.900 €  
   
 10. -8,3%
  (P-8260)

  Na Studencih prodamo upravno stavbo s skladiščnimi oz. proizvodnimi prostori

  39
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti. .Poslovni prostor-večnamenski. .Večnamenski poslovni prostor - gostinski lokal. .Poslovni prostor - gostinski lokal. .Na Studencih prodamo upravno stavbo s skladiščnimi oz. proizvodnimi prostori.

  2.6/5 (št. ocen: 36)

  1.100.000 €  
  • 9
   
 11. (P-8273)

  Gostinski lokal v centru mesta

  8
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti. .Poslovni prostor-večnamenski. .Večnamenski poslovni prostor - gostinski lokal. .Poslovni prostor - gostinski lokal. .Na Studencih prodamo upravno stavbo s skladiščnimi oz. proizvodnimi prostori. .Gostinski lokal v centru mesta.

  2.6/5 (št. ocen: 27)

  49.000 €  
   
 12. (P-7479)

  Večnamenski poslovni prostor v strogem centru mesta

  5
  .Manjši ulični lokal v stanovanjsko-poslovnem objektu ob mestnem parku. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Prodamo večnamenski lokal v TPC City. .Poslovni prostor-DELAVNICA s stanovanjsko hišo in nadstreškom za 3 avtomobile v Zg. Polskavi. .Prodamo pritlični lokal v trgovskem centru "Marina" na Taboru. .Trgovski center pri Zgornji Kungoti. .Poslovni prostor-večnamenski. .Večnamenski poslovni prostor - gostinski lokal. .Poslovni prostor - gostinski lokal. .Na Studencih prodamo upravno stavbo s skladiščnimi oz. proizvodnimi prostori. .Gostinski lokal v centru mesta. .Večnamenski poslovni prostor v strogem centru mesta.

  2.7/5 (št. ocen: 72)

  80.000 €  
  • 1