GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-5536 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici (P-5536)
  
 
foto
.Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici. .Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici.
600.000 €

2.4/5 (št. ocen: 106)

Opis nepremičnine

Stanovanjsko poslovna stavba, etažnosti P+Med+1+M, v skupni izmeri cca 550 m2, se nahaja ob magistralni cesti MB-Sl. Bistrica, 10 km iz Maribora.
Poslovni del obsega:
  1. v pritličju je trgovski center z garderobami in sanitarijami, v obratovanju, cca. 250 m2 ( najemnina znaša 400,00 €in davek od najemnine, najemna pogodba je sklenjena za obdobje 10 let, pričetek leta 2017),
  2. v  medetaži je gostinski lokal v obratovanju, velikosti cca. 65 m2, s kadilnico- cca. 20 m2 in sanitarijami - 10 m2, obnovljeno 2019,  s pomožnimi prostori (kurilnica, rezervoar za kurilno olje  3000 l, shramba, zamrzovalnica in priročna pisarna) in zimskim vrtom -  cca. 30 m2 (ima tudi zunanji vhod), od tu pa lesene stopnice v manjši stanovanjski del,
  3. v medetaži (v sklopu gostinskega lokala) so savna s tušem in kad za podvodno masažo, WC in tri sobe s kopalnico.
V prvo etažo, kjer je stanovanjski del in v mansardo vodijo zunanje stopnice.
Etaža obsega: skupni hodnik in štiri stanovanjske enote (2-sobno stanovanje, 1-sobno stanovanje in 2 garsonjeri). Stanovanja so zasedena z najemniki (najemnina znaša za 2-sobno stanovanje  220,00 € in stroški, za 1-sobno stanovanje znaša 180,00 € in stroški ter najemnini za garsonjeri sta vsaka po 150,00 € in stroški), stanovanja so brez opreme, najemniki so jih opremili sami.
V izdelanem delu mansarde je opremljen apartma, izdelan leta 2019, velikosti cca 60 m2, trenutno v njem najemnik , najemnina znaša 350,00 € in stroški.  Del mansarde v izmeri cca. 100 m2 je neizdelan (4. gradbena faza), lastnik bo uredil apartmaje.
Hiša je klasične opečne gradnje, kletni prostori so bili v celoti obnovljeni leta 1991 (zunanje stene in loki debeline 70 cm) in v letu 2019 (gostinski lokal, tudi sanitarije), ostalo pa na novo zgrajeno v letih 1988 do 1991. Okna, vrata so lesena, kritina pločevinasta Lindap elegant -Švedska. Talne obloge: marmor, keramika, parket in elastan v fitnesu. Poslovni prostori v medetaži so bili izdelani leta 1997. Fasada nova 2019, izolacijska 5 cm, sprednja stran stavbe.
Opremljenost: elektrika (3-fazni tok v poslovnem delu, v stanovanjskem pa 1-fazni z odštevalnimi števci), javni vodovod, javna kanalizacija, CK na olje z ventili za vsako etažo-medetažo posebej, v hišo je napeljan plin. V gostinskem lokalu in zimskem vrtu je tudi talno gretje. V gostinskem lokalu in manjšem stanovanjskem delu je namečena klima. Telefonski priključek s 3 številkami, internet, fax. in KTV v poslovnem delu, v stanovanjskem delu  je vse razvejano. Stavba je varovana z alarmnim sistemom in video nadzorom.
Vse dejavnosti so v obratovanju.
Pred stavbo je urejenih 8 parkirnih prostorov, v uporabi je še 1000 m2 parkirišča na drugi strani ceste (v lasti Občine Hoče-Slivnica-souporaba s pogodbo, prenos na pravne naslednike).
Možna menjava z doplačilom za stanovanje, poslovni prostor, apartma na morju,…
Priključki

 Elektrika-3 fazni tok
 CK-etažna na olje
 Vodovod-javni
 Telefon-dogovor
 plin (UNP)
 KTV/SATV
 Kanalizacija
 Garaža
 domofon
 dvigalo
 Balkon
Videoposnetek

Prosimo omogočite piškotke za družbena omrežja za ogled videoposnetka! Kliknite tukaj.
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Poslovno stanovanjska stavba (trgovina, gostinski lokal, stanovanja) v Slivnici (P-5536)

lokacija:  Slivnica
cena:  600.000 €
površina:  472 m2
parcela:  280 m2
nadstropje:  P+Med+1+M
leto gradnje:  1890
leto obnove:  1991

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

 1. Hiša s poslovnim prostorom
  Brezje - 680.000 €
  foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.