GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-6819 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem (P-6819)
  
 
foto
.Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. .Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem.
350.000 €

2.4/5 (št. ocen: 102)

  • 2
  • 6
Opis nepremičnine

Dvostanovanjska hiša, etažnosti P+1, neto tlorisne površine 244 m2, s pripadajočim gospodarskim poslopjem (v nadaljevanju GP), približne neto površine 160 m2, se nahaja na mirni lokaciji v Brezuli pri Račah.
Hiša je bila zgrajena leta 1984. Leta 2018 nova strešna kritina (pločevina) z žlebovi na hiši in gospodarskem poslopju.  
Pritličje obsega: predprostor s stopniščem v etažo in ločenim vhodom v 3-sobno stanovanje v pritličju. Stanovanje obsega: predsobo z vhodom v WC, jedilnico povezano z manjšo kuhinjo in vhodom v kopalnico. Levo je hodnik iz katerega je dostop v dnevno sobo in naprej v spalnico, otroško sobo, pralnico in shrambo. Talne obloge: laminat v otroški sobi, itison v dnevni sobi in spalnici, keramika v sanitarijah, v ostalih prostorih pa je položen topli pod. V nadstropje vodijo lesene stopnice, kjer je predsoba z vhodom v kabinet in shrambo, hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo v obliki črke 'L' z izhodom na balkon, spalnico z balkonom in kopalnico s straniščem. V nadstropju je v bivalnih prostorih položen lamelni parket, v kopalnici in na balkonu pa keramika.
Za hišo je na vzhodni strani GP (garaže in drvarnica), zgrajeno leta 1985, na zahodni strani pa je starejši del GP, obnovljen istega leta.
Zemljišče v skupni izmeri 2.032 m2 je v celoti zagrajeno. Dvorišče je obloženo s tlakovci, preostali del zemljišča pa je zelenica. Možen je še dokup kmetijskega zemljišča za hišo. Vsa infrastruktura je v Račah, oddaljena cca 2 km.
Priključki

 elektrika (3-fazni tok)
 ogrevanje
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 greznica-dvoprekatna
 garaža v gospod. poslopju
 domofon
 dvigalo
 več balkonov
Videoposnetek

Prosimo omogočite piškotke za družbena omrežja za ogled videoposnetka! Kliknite tukaj.
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem (P-6819)

lokacija:  Rače
cena:  350.000 €
površina:  244 m2
parcela:  2.030 m2
nadstropje:  P+1
leto gradnje:  1984
leto obnove:  2006

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

  1. Enostanovanjska hiša
    Maribor-Tabor - 390.000 €
    foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.