GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-7940 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah (P-7940)
  
 
foto
.Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah. .Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah.
475.000 €

2.3/5 (št. ocen: 33)

  • 5
  • 12
Opis nepremičnine

Stanovanjska hiša - vila, zgrajena leta 2004 do IV. faze, dokončana in vseljena leta 2008, z zemljiščem 1.516  m2 v Vinarjah pri Mariboru, na čudoviti lokaciji, se prodaja, tudi kot možnost kombinacije poslovne in stanovanjske dejavnosti; v kleti (167 m2) in pritličju (178 m2) in v mansardi (169 m2), ali kot enostanovanjska hiša s tremi etažami, zgrajena kot vila.  
V hiši so tri etaže, tri kuhinje in pet kopalnic, trije večji hodniki v vsaki etaži ter dva večja skladiščna prostora v kleti, ostalo so sobe. Za povezavo med etažami je pripravljen tudi jašek za dvigalo. Hiša ima tri terase s pogledom na Pohorje in Vinarje; v mansardi sta dve večji terasi (32 m2 in 13 m2) in en balkon nad vhodom v hišo, v pritličju pa ena pokrita terasa (18m2) kot parkirišče avtomobilov (36 m2).
Nadstrešek pred hišo ponuja dva pokrita in dva nepokrita parkirna prostora. Kakovostna, protipotresna gradnja, z ogrevanjem v kombinaciji s toplotno črpalko ali kondenzacijsko pečjo na plin UNPO, ter hlajenjem v poletnih mesecih in gretjem v zimskih mesecih z vgrajenimi klima napravami.
Priključki

 elektrika
 toplotna črpalka
 vodovod
 telefonski priključek
 plin (UNP)
 KTV/SATV
 biološka čistilna naprava
 nadstrešnica
 domofon
 dvigalo
 terasa in balkon(i)
Prostori v nepremičninifoto načrt kleti foto načrt pritličja foto načrt nadstropja
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Kakovostno grajena dvostanovanjska vila na izjemni lokaciji v Vinarjah (P-7940)

lokacija:  Maribor-levi breg
cena:  475.000 €
površina:  498 m2
parcela:  1.520 m2
nadstropje:  K+P+1
leto gradnje:  2005
leto obnove:  /

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.