GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8056 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta (P-8056)
  
 
foto
.Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta. .Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta.
125.000 € (stara cena)
109.000 €
-12,8%

2.7/5 (št. ocen: 27)

 • 1
Opis nepremičnine

Popolnoma obnovljen poslovni prostor se nahaja na Židovskem trgu, ki povezuje Lent s središčem mesta. Lokal ima dva ločena vhoda: iz trga (z izložbeno vitrino) in iz Židovske ulice.
Obsega večji večnamenski prostor (65 m2), shrambo s policami, sanitarije in vetrolov (vhod). Po tleh je položen panelni parket, razen v vetrolovu in na stranišču, kjer je keramika.
Lokal je bil med leti 2014-2015 v celoti obnovljen: novi ometi, opleski, zaščita proti vlagi, instalacije, plinska peč za centralno kurjavo, vetrolov, talne obloge, ...
Primeren je za opravljanje trgovske ali storitvene dejavnosti.
Obratovalni stroški, skupaj z rezervnim sladom znašajo cca. 50 €/mesečno (upravnik je Smreka), ogrevanje je urejeno z etažno plinsko CK, elektrika se plačuje po porabi.
Vpisan je v zemljiški knjigi, bremen prost in po dogovoru takoj vseljiv.
Energetska izkaznica ni potrebna.
Priključki

 elektrika
 CK-etažna plinska
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 kanalizacija
 parkirno mesto
 domofon
 dvigalo
 balkon
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Popolnoma obnovljen večnamenski poslovni prostor v centru mesta (P-8056)

lokacija:  Maribor-Center (Židovska)
cena:  109.000 €
površina:  78 m2
parcela:  /
nadstropje:  P
leto gradnje:  1893
leto obnove:  1985

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

 1. Poslovni prostor-večnamenski
  Maribor-Tabor (Jadranska) - 110.900 €
  foto
 2. Poslovni prostor-gostinski
  Maribor-Tabor (Jadranska) - 110.900 €
  foto
 3. Poslovni prostor-večnamenski
  Maribor-Center (Razlagova) - 89.000 €
  foto
 4. Poslovni prostor-ulični lokal
  Maribor-Center - 110.000 €
  foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.