GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8398 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
 >  > Vikend-zidani
Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu (P-8398)
  
 
foto
.Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu. .Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu.
62.000 €

2.8/5 (št. ocen: 27)

  • 1
  • 2
Opis nepremičnine

Na čudoviti razgledni legi v Rošpohu se nahaja urejena počitniška hišica z bazenom.

Vikend s hišno številko se nahaja na prisojnem strmem zemljišču, ki pa je urejeno v več nivojih (s škarpami).

Pred vhodom se nahaja pokrita terasa s čudovitim pogledom na okoliške hribe. V notranjosti je v pritličju bivalni prostor s kuhinjskim delom in jedilnico ter kopalnica in naknadno prizidana dnevna soba. Stopnice vodijo v mansardno spalnico z  balkonom. Pod teraso je urejena klet za orodje. Na spodnjem nivoju se nahaja zidan bazen, dimenzij 7 x3 metre ter 1,5 m globine. Bazen je pokrit s pomično streho (na vodilih s koleščki), ki skrbi, da ostane čist, ko ni v uporabi. Pred bazenom je (delno) pokrita terasa s tušem ter lesena hišica s strojnico in shrambo.

Vikend je bil grajen leta 1976, v devetdesetih letih pa je bila opravljena legalizacija.  Leta 2005 je bil v celoti obnovljen, dozidana je bila soba, terasa pred vhodom (ter klet pod teraso). V vikendu je urejeno centralno ogrevanje na kurilno olje (cisterna 1200 l), dodatno pa se v mansardi nahaja še lončena peč.

Na parceli je tudi nadstrešnica za avto ter vrtna lopa za orodje.

Celotno zemljišče je ograjeno ter zasajeno z okrasnim in sadnim drevjem.

Do centra Maribora je 10 km, in samo dober kilometer od ceste Kamnica-Kungota. Zadnjih nekaj sto metrov je makadama.

Vikend je bremen prost, vpisan v zemljiški knjigi ter takoj vseljiv. Primeren je za vse , ki iščejo sprostitev v naravi in miren oddih od mestnega vrveža - v neposredni bližini mesta.

Možen je tudi najem z obročnim odkupom, pod pogojem, da je polovica kupnine plačana takoj.

Priključki

 elektrika
 CK-olje
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 greznica-dvoprekatna
 nadstrešnica
 domofon
 dvigalo
 balkon
Prostori v nepremičninifoto Načrt-tloris pritličja foto Načrt-tloris mansarde
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Bivalni vikend z bazenom na čudoviti razgledni legi v Rošpohu (P-8398)

lokacija:  Rošpoh
cena:  62.000 €
površina:  40 m2
parcela:  960 m2
nadstropje:  K+P
leto gradnje:  1976
leto obnove:  2005

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.