GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8441 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač (P-8441)
  
 
foto
.Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač. .Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač.
90.000 €

2.7/5 (št. ocen: 20)

 • 1
 • 5
Opis nepremičnine

Starejša hiša  (P+M) cca 110 m2 z zidanim gospodarskim poslopjem cca 230 m2 se nahaja v Brezuli, 2 km oddaljeni od centra Rač.

Hiša je bila zgrajena leta 1960, leta 1989 je bil dograjen podkleten prizidek in vetrolov. Leta 2000 je bila položena nova strešna kritina, na gospodarskem poslopju pa je potrebna obnove.

Pritličje obsega:  hodnik, ki povezuje prostore med starim delom in prizidkom v katerem je predprostor, kuhinja z jedilnico povezana z dnevno sobo.

V starem delu so sledeči prostori:  hodnik, iz katerega je dostop v manjšo kuhinjo,  spalnico, kopalnico z WC, do stopnišča na podstrešje in v hodnik spalni del, kjer sta dve večji sobi.

Priključki: elektrika, javni vodovod, kanalizacija, telefonski in KTV priključek.

Ogrevanje je trenutno urejeno s CK na trdo gorivo.

Gospodarko poslopje je zgrajeno v obliki črke L,  v letih 1980-2000. Primerno je za različne dejavnosti. V vse prostore vodi zunanji vhod. Kritina je delno opečna, delno salonitka.

Za vse objekte je pridobljeno dovoljenje za objekt daljšega obstoja in se sšteje, da imajo pridobljeno uporabno dovoljenje.

V račun vzamejo manjše stanovanje ( 1-sobno, 2 sobno)-lokacija ni pomembna (okolica, Maribora, Ptuja, Lenarta…)

Priključki

 elektrika
 CK-trdo gorivo
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 kanalizacija
 garaža v gospod. poslopju
 domofon
 dvigalo
 balkon
Prostori v nepremičninifoto Načrt-pritličje foto Načrt-GP
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
Možna menjava za:

1.5- in 2-sobna stanovanja 
2-sobno stanovanje 
željene lokacije: Maribor-okolica, Benedikt, Ptuj    velikost od: 27 m2 do 40 m2 
Garsonjere in 1-sobna stanovanja 
1-sobno stanovanje z atrijem 
željene lokacije: Maribor-okolica, Ptuj, Lenart    velikost od: 28 m2 do 45 m2 
pomanjšaj
Starejša hiša z velikim gospod. poslopjem v bližini Rač (P-8441)

lokacija:  Podova
cena:  90.000 €
površina:  110 m2 + 230 m2 (pom. prostor)
parcela:  2.000 m2
nadstropje:  K+P
leto gradnje:  1960
leto obnove:  1992

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

 1. Enostanovanjska hiša
  Pesnica - 105.000 €
  foto
 2. Enostanovanjska hiša
  Štrihovec - 89.900 €
  foto
 3. Enostanovanjska hiša
  Vurberk - 74.900 €
  foto
 4. Enostanovanjska hiša
  Razvanje - 79.000 €
  foto
 5. Enostanovanjska hiša
  Sp. Korena - 72.000 €
  foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.