GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8481 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom (P-8481)
  
 
foto
.Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom. .Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom.
320.000 €

2.1/5 (št. ocen: 14)

 • 3
Opis nepremičnine

V strogem centru mesta prodamo tri stanovanja (garsonjero in dve 1-sobni stanovanji), ki so v obnovljeni (streha in fasada), starejši, večstanovanjski stavbi (zgrajena 1870). Trenutno služijo oddajanju  turistom.
Stanovanja so velika 39,4 m2, 48,3 m2 in 51,6 m2, .
V letu 2010 so bila v celoti obnovljena - PVC okna, tla - parket, keramika in odtoki v kopalnicah, električne napeljave. Vsa so v celoti opremljena z novejšo opremo (tudi aparati - hladilniki, štedilniki, nape).
Ogrevanje v manjših stanovanje je urejeno z etažno električno CK, v večjem stanovanju pa z etažno plinsko CK. Vsi stroški - voda, elektrika, plin se plačujejo po dejanski porabi, saj ima vsako stanovanj lastne števce. Strošek rezervnega sklada znaša mesečno 10 €/stanovanje, obratovalni stroški so mesečno cca. 50 €/stanovanje za eno osebo.
V ceni je vključena (zraven stanovanj in celotne opreme) tudi blagovna znamka, ki vključuje domene za oglaševanje (kupljene in oblikovane na način, da bi najbolj učinkovito nagovarjale in dosegale različne trge in ljudi (turiste)). Vse domene so delujoče in delujejo v več jezikih (nemškem, angleškem, ruskem in hrvaškem). Blagovna znamka vsebuje tudi več računov pri različnih posredovalcih turističnih nastanitev.
EI ni potrebna.
Stanovanje je mogoče kupiti le vsa skupaj ali pa je mogoč nakup 2-sobnega, opremljenega stanovanja (51,6 m2) za ceno 103.200 € , ki je objavljeno pod našo šifro 8478.
Priključki

 elektrika
 električno ogrevanje
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 kanalizacija
 parkirno mesto
 domofon
 dvigalo
 balkon
Videoposnetek

Prosimo omogočite piškotke za družbena omrežja za ogled videoposnetka! Kliknite tukaj.
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Stanovanja (garsonjera in dve 1-sobni stanovanji) v peš coni, namenjena oddajanju turistom (P-8481)

lokacija:  Maribor-Center
cena:  320.000 €
(2.297 €/m2)
površina:  139 m2
parcela:  /
nadstropje:  1+2
leto gradnje:  1870
leto obnove:  2010

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.