GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8510 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi (P-8510)
  
 
foto
.Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi. .Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi.
69.000 €

2.3/5 (št. ocen: 8)

 • 1
 • 2
Opis nepremičnine

Na razgledni legi na Hočkem Pohorju prodamo urejen, v celoti opremljen, bivalni vikend s hišno številko in dostopom z dveh strani.  Od gostišča Škorpijon v Razvanju je oddaljena 3,5 km (cca 1 km je makadamske ceste).
Vikend je bil zgrajen leta 1992, leta 1993 pa je bila opravljena legalizacija in leta 2012 dograjena  dnevna soba. Fasada je demit 10 cm, kritina Metropan-pločevinasta, vhodna vrata so PVC, okna so delno PVC, delno lesena.
Nahaja se na prisojnem strmem zemljišču. Do vikenda vodijo betonske stopnice iz severne in južne strani.
Pred vhodom se nahaja pokrita terasa s čudovitim pogledom na okoliške hribe.
V notranjosti je v pritličju majhna predsoba, kuhinjska niša povezana  z jedilnico iz katere je dostop v prizidano montažno dnevno sobo in iz kuhinje v kopalnico z WC.
V mansadno spalnico z balkonom vodijo stopnice iz jedilnice.
Talne obloge:  v pritličju je položena keramika, v mansardi so lesena tla.
Priključki: elektrika, greznica 3-prekatna, voda-lastno zajetje (skupno za 10 vikendov), Sat TV, KTV omarica na stavbi.
Ogrevanje je urejeno s CK na drva in v jedilnici dodatno zidan štedilnik na trdo gorivo.
Na zahodni strani je dograjena klet za ozimnico  in prostor za orodje, na vzhodem delu stavbe je shramba z vodovodno uro.
Ob južni meji parcele stoji čebelnjak  z 12 panji in ribnik za postrvi, ter okrasni
gorenjski kozolec.
Celotno zemljišče je ograjeno z žično ograjo.  Zasajeno je z okrasnimi rastlinami,  s 30 trsi, s sadnim drevjem (jablane, češnje) in z grmovnicami (črni, rdeči ribez). Do centra Maribora je slabih 10 km.
Vikend je bremen prost, vpisan v zemljiški knjigi, vseljiv s 1.5.2019. Primeren je za vse , ki iščejo sprostitev v naravi in miren oddih od mestnega vrveža - v neposredni bližini mesta.
Priključki

 elektrika
 CK-trdo gorivo
 vodovod-lastno zajetje
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 greznica-večprekatna
 parkirno mesto
 domofon
 dvigalo
 terasa in balkon(i)
Prostori v nepremičnini

predsoba pritličje V keramika ()
kuhinja z jedilnico pritličje J keramika ()
dnevna soba pritličje J keramika ()
kopalnica pritličje keramika ()
stopnišče pritličje les ()
terasa pritličje J keramika ()
spalnica mansarda J les ()


foto Načrt-tloris
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Hočko pohorje-bivalni vikend, v celoti opremljen, na ragledni legi (P-8510)

lokacija:  Hočko Pohorje
cena:  69.000 €
površina:  65 m2
parcela:  670 m2
nadstropje:  P+M
leto gradnje:  1992
leto obnove:  /

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

 1. Vikend-zidani
  Rošpoh - 62.000 €
  foto
 2. Vikend-montažni
  Pesnica - 54.000 €
  foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.