GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8553 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni (P-8553)
  
 
foto
.Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni. .Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni.
77.000 €

3.1/5 (št. ocen: 12)

 • 1
 • 2
Opis nepremičnine

Manjša hiška (2-sobno stanovanje) s prizidanim gospodarskim poslopjem se nahaja na idilični lokaciji v Sp. Koreni.
Hiša je bila grajena leta 1877 in kasneje večkrat obnovljena. Nahaja se v zelo dobrem vzdrževanem stanju in je v celoti opremljena.
V hiši so naslednji prostori: predprostor (keramika), kopalnica (tuš, WC, umivalnik, pralni stroj), predsoba, kuhinja, spalnica in manjša dnevna soba, ki je sedaj preurejena v jedilnico.
V obokani kleti pod hišo se nahaja prostor za ozimnico ter dodatna večja shramba, ki jo je možno tudi preurediti v kurilnico.
Ogrevanje je urejeno s pečjo na trdo gorivo.
Poleg hiše in prizidanega gospodarskega poslopja, se na parceli nahaja še (podkletena) garaža ter dodatni pomožni objekt za orodje.
Zemljišče (skupaj 10.230 m2) okoli hiše je lepo urejeno in zasajeno z okrasnim grmičevjem, drevjem in rožami. Pod hišo se teren strmo spusti do spodnjih parcel, ki so položne in se nato nadaljujejo v gozd (2.052 m2). Del zemljišča se nahaja še na nasprotni strani ceste, kjer je urejen nasad orehov.
V ceni je vključena vsa oprema, orodje ter stroji in naprave (traktor, traktorska kosilnica, motorna žaga, kosilnica na nitko, 2 preši in še mnogo uporabnega orodja).
Hiša je bremen prosta in takoj vseljiva. Odlikuje je mirna lokacija, urejena okolica in čudovit razgled na Koreno.
Priključki

 elektrika
 ogrevanje
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 greznica-enoprekatna
 parkirno mesto
 domofon
 dvigalo
 balkon
Prostori v nepremičninifoto načrt
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Manjša hiška s kmetijskim zemljiščem na idilični lokaciji v Koreni (P-8553)

lokacija:  Sp. Korena
cena:  77.000 €
površina:  53 m2 + 48 m2 (pom. prostor)
parcela:  9.800 m2
nadstropje:  K+P
leto gradnje:  1877
leto obnove:  1977

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

 1. Enostanovanjska hiša
  Podova - 90.000 €
  foto
 2. Hiša zgrajena do 3. gradbene faze
  Gačnik - 60.000 €
  foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.