GLEDATE podrobnosti nepremičnine z našo šifro: P-8600 Za ogled naslednje nepremičnine kliknite na modro puščico (desno), za ogled predhodne kliknite vijolično puščico (levo), za vrnitev na rezultate iskanja pa zeleno puščico.
Nazaj na rezultate iskanja
PRODAMO:
Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu (P-8600)
  
 
foto
.Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu. .Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu.
50.000 €

2.0/5 (št. ocen: 3)

 • 2
Opis nepremičnine

Nedokončan vikend zgrajen v hrib, etažnosti K+P (78 m2), se nahaja na razgledni legi v Jareninskem Vrhu.
Kletna etaža je bila zgrajena leta 1985 iz betonskih zidakov, leta 2002 nadgrajeno pritličje (opečna gradnja). Kritina je valovitka, stavbo pohištvo je leseno.
Klet je neizdelana in obsega 3 prostore (letno kuhinjo in 2 shrambi)
Prtličje obsega: vetrolov, hodnik, prostor za kopalnico, dnevno sobo z obokom povezano s kuhinjsko nišo iz katere je dostop na teraso in v prostor za stopnišče iz kletne etaže ter spalnico-vhod iz dnevne sobe. Iz dnevne sobe je lep razgled na naselje Jarenina in okoliške hribe, tudi Pohorje.
Priključki: elektrika, javni vodovod  (razvejan v kletni etaži), greznica s ponikovalnico.
Talne obloge: keramika v hodniku in kuhinji, laminat v dnevni sobi; v ostalih prostorih je estrih
Ogrevanje je električno.
Zemljišče v skupni izmeri 2.495 m2 je v celoti ograjeno z žično ograjo. Zgornji del zemljišča, ki meji na cesto je skoraj raven, srednji del parcele je pod naklonom, spodnji del pa je precej strm.
Do centra Jarenine je cca 1 km, osnovna šola 1,2 km, do Maribora je 12 km
Priključki

 elektrika
 ogrevanje
 vodovod
 telefonski priključek
 plin
 KTV/SATV
 greznica-enoprekatna
 parkirno mesto
 domofon
 dvigalo
 balkon
Želim ogled - več podatkov

ime in priimek:

* e-mail naslov:

telefonska št.:

sporočilo:

 želim ogled

želeni datum ogleda: 

prepiši varnostno kodo:

captcha
pomanjšaj
Nedokončan vikend na razgledni legi v Jareninskem Vrhu (P-8600)

lokacija:  Jareninski Vrh
cena:  50.000 €
površina:  39 m2 + 39 m2 (pom. prostor)
parcela:  2.500 m2
nadstropje:  K+P
leto gradnje:  1985
leto obnove:  2002

Za več informacij pokličite:
041/542-828
031/523-548

poglejte še:

 1. Vikend-leseni
  Počehova - 45.000 €
  foto
 2. Vikend-zidani
  Rošpoh - 62.000 €
  foto
 3. Vikend-leseni
  Sp. Dobrenje - 45.000 €
  foto
 4. Vikend-montažni
  Pesnica - 54.000 €
  foto
Prosimo omogočite piškotke za spletno oglaševanje! Kliknite tukaj.